Scrisoarea unei Iubiri Neimpartasite


Se prea poate ca intre timp, de cand i-am divulgat secretul ca, prietena lui inca mai tanjea dupa fostul ei iubit (ce anume o facea sa tanjeasca, stie doar dumneaei),  ea - scandalizata de dezvelirea unui adevar pe care il credea bine mascat de catre abilitatea ei de femeie ipocrita, din “lumea buna” invatata cu masti - sa fi depus eforturi in “cresterea” iubirii ei fata de el;  cert e ca atunci cand l-a cunoscut pe el, nu a gasit in el persoana care sa ii stearga pe loc din memoria constienta macar, amintirea fostului ei partener de relatie. Cand flacara nu apare de la inceput, ea se va aprinde mult mai greu si cu eforturi mai sustinute, de fapt fortate, de ambele parti. Se prea poate sa fie ambitionati de multele avantaje pe care le prezinta amandoi, atat separat cat si luati la un loc, la un calcul rece al situatiei, iar “unificarea” avantajelor sa ii faca sa isi doreasca sa invinga “greutatile” care s-ar ivi in interiorul relatiei, “piedicile” sau “motivele de a se ambitiona” ; cum este analiza pe care o fac eu, in acest moment, alegandu-i ca studiu de caz, al perechilor care se angajeaza in acest tip de relatii, studiind motivele pentru care “se plac ” atat de mult, dat fiind faptul ca, eu stiu cateva lucruri esentiale despre ei doi, si anume ca, nici unul dintre ei nu are afinitate pentru tipul de partener pe care il reprezinta celalalt. Idealurile lor de parteneri nu sunt intrunite in cazul relatiei pe care si-au stabilit-o, iar acest lucru inseamna ca fiecare trebuie sa aseze in balanta, la care dintre pretentii trebuie sa renunte ca sa faca relatia sa “mearga” echilibrat. Au tot interesul sa o faca sa functioneze pentru ca, sunt doua persoane care, unindu-si fortele pecuniare, isi vor putea “vedea” visurile cu ochii. Silvia.

Cum alegi Cel mai Bun Capac de Wc


Alegerea capacului de la wc este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le faci atat pentru baie cat si pentru tine. Acesta te va sustine in cele mai relaxante momente si cu siguranta vrei sa fie comod, insa vrei sa se si spele usor si sa fie in concordanta cu restul baii. Asadar, cum alegi un capac de WC care sa se incadreze perfect in baia ta si care sa te multumeasca pentru foarte mult timp? Inainte de a merge la cumparaturi, trebuie sa stabilesti cateva criterii dupa care te ghidezi. In primul rand, arunca un ochi la baie si la culoarea ei. Incearca sa alegi un capac care sa aiba aceeasi culoare cu gresia. In general, WC-ul, lavoarul si cada trebuie sa aiba o culoare, iar gresia trebuie sa fie in contrast. Capacul de la wc este cel mai bine sa aiba fie o culoare neutra, fie una asemanatoare cu gresia. Odata ajuns la cumparaturi, ai de ales intre sute de modele de capace de wc, care mai de care mai atragatoare. Inainte de a pune ochii pe unul, tine cont de urmatoarele elemente:

Culoarea. Stii exact de ce culoare ai nevoie, deoarece ai analizat baia cu atentie inainte de a pleca la cumparaturi; Marimea. In general, wc-urile sunt standard. Daca ai un wc mai deosebit, ai grija sa alegi un capac cu marimea potrivita. Nu vrei sa ajungi acasa si sa realizezi ca ai un capac fie mai mare, fie mai mic decat vasul caruia ii este dedicat; Materialul din care este facut. Cu siguranta iti doresti un capac de Wc comod, pe care sa poti sta linistit in cele 5-10 minute de folosinta. Cu toate astea, este bine sa fie si usor de curatat. Capacele din plastic sau din materiale tari sunt indicate pentru usurinta curatarii, insa sunt mai incomode. Cele cu sezut din burete sunt mai comode, insa cu timpul buretele poate prinde umezeala, lucru total neplacut si neigienic; Pretul. Este de asemenea un element foarte important. Gandeste-te la faptul ca un capac de wc este o investitie pe termen lung, asadar alege unul de calitate buna, insa la un pret catmai rezonabil. Poti gasi capace cu preturi intre cateva zeci de lei si cateva sute de lei. Recomandat ar fi sa investesti undeva in jurul a 100 de lei, vei gasi capace foarte bune la acest pret care te vor tine foarte mult timp.